Friday, 11 August 2017

Rahsia Luka Bersalin Sembuh Kurang Dari 2 Minggu

Salah satu perkara yang ibu2 akan survey semasa akhir2 kehamilan ialah set berpantang. Yang mana yang okay, sesuai untuk ibu dan anak, yang mana tak jejaskan penghasilan susu ibu, yang mana yang tak panaskan baby, dan paling penting yang mana yang akan berikan tenaga dan cepatkan luka bersalin kering dan sembuh dengan baik. 

Pengedar shaklee bandar sri damansara


Memang banyak sangat Set Berpantang yang ada dipasaran sekarang kan, so harini Cik Am kongsikan set berpantang yang bukan sahaja menjaga luka bersalin baik dalam masa 2 minggu, tapi kulit muka jadi makin cerah dan sangat berseri. Oh woww sapa yang taknak kan.

[VIVIX SUPPLEMEN TERBAIK UNTUK IBU BERPANTANG & KULIT CERAH BERSERI]

Saya ambil Vivix sebagai alternatif untuk mengelakkan dari pengambilan lain-lain vitamin sebab saya ni jenis payah nak konsisten kalau nak kena telan banyak-banyak terutamanya bila nak kena telan kapsul atau pun tablet..

Amazing experience bila saya ambil Vivix semasa dalam tempoh berpantangkan baby ketiga saya Qaisarah..

Saya tak ambil apa-apa ubat untuk sembuhkan luka dari klinik ataupun ubat kecutkan rahim dari mana2 klinik swasta..

Alhamdulilah luka bersalin sembuh dalam masa kurang 14 hari.. Anak-anak saya dari sulung sampai la si baby ni semua kena kuning.. Saya hanya upkan dose pengambilan Vivix dari 1 sudu ke 2 sudu daily.. Alhamdulilah bacaan kuning baby back to normal dalam masa 1 mggu.. Syukur sangat-sangat sebab tak payah ulang alik ke hospital... Fobia dgn kakak dan abg dia memang kena refer to hospital sebab bacaan kuning memang tinggi..

pengedar shaklee bandar sri damansara


Yang paling terasa seronok sgt bila dalam pantang kawan-kawan yang datang ziarah mesti tgur kulit saya.. Berbeza sangat-sangat.. Dulu kulit saya kusam.. Tapi sekarang memang agak cerah dan kesan parut-parut lama dah makin hilang...

Masuk kerja selepas pantang ramai yang tanya saya makan apa sebab kulit muka nampak berseri dan cerah...

Suami sendri pun perasan..saya ingt dia saja-saja.. Tapi bila dah kawan-kawan sendri pun cakap benda yang sama..so saya pun perasan mmg kulit saya dh tak kusam mcm dulu lagi...

Vivix memang terbaik..

Cik Am adalah pengedar shaklee yang aktif di Bandar Sri Damansara dan di seluruh Malaysia.

Untuk belian produk secara online, klik gambar dibawah.  

pengedar shaklee bandar sri damansara

Sekiranya anda sudah buat pembelian secara online, sila hubungi saya untuk dapatkan konsultansi mengenai jadual pengambilan vitamin dengan betul. Dengan setiap pembelian produk shaklee, anda akan mendapat consultation dan tips exclusive secara percuma. 


pengedar shaklee damansara

Pengedar Shaklee Bandar Sri Damansara
FB Page : Pengedar Shaklee Bandar Sri Damansara
0122570456
HP : 0122570456
IG : nooramanie
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...