Thursday, 10 August 2017

Cara Turunkan Rabun Dan Silau Mata Dengan Berkesan

Mata yang rabun dan silau memang akan buatkan kita tak boleh berpisah dengan cermin mata ataupun contact lens. Kalau tertinggal dua mata spareparts ni, alamatnya memang dunia ini sungguh berganda2 objeknya. Nak tegur orang pon risau karang salah orang. Paling biasa orang senyum kat kita dari jauh tapi kita buat derk je. Bukan sebab sombong, tapi sebab rabun weiii tak nampak. hahaha

Pengedar shaklee bandar sri damansara


Orang kata makan lobak merah baik untuk mata kan. Rawatan lasik juga boleh dibuat untuk kembalikan kesihatan mata seperti biasa tapi agak tinggi kosnya, dan tak semua orang mampu untuk buat rawatan lasik.

Jom Cik Am kongsikan testimoni selain dari lobak merah, apa lagi cara terbaik untuk tajamkan penglihatan mata sekaligus untuk turunkan silau dan rabun mata. 

[SILAU MATA MENURUN SETELAH AMALKAN VIVIX]

Silau mata Jiha tinggi hingga perlu contact lense khas.

Bermula dengan masalah rabun, dah la power tinggi. Ditambah dengan silau pula. Selama ini memang semakin menaik ataupun tak turun-turun silau mata Jiha ni.

Mata pun sangat sensitif. Ada masa yang tiba-tiba sahaja sebelah mata keluar air, kelam, tak nampak. Paling cemas kalau masa memandu. Dulu kerja berulang alik dari KL ke Sepang.

Tu kalau cuaca biasa, kalau cuaca panas lagi lah hai, rasa mata macam nak tertutup macam ada pemberat.

Tapi tu dulu, Jiha perasan sekarang dalam setahun nak kena macam tu pun payah. Memang Jiha amalkan Vivix dan vitamin Shaklee yang lain untuk kesihatan.


Tak sangka pula bila buat pemeriksaan mata, bacaan silau menurun. Teruja sangat sebab selama ni tak pernah turun malah asek menaik aje.

Jiha akan teruskan pengambilan Vivix dengan lebih konsisten. Harap silau mata akan menurun lagi dan power mata akan menurun juga.

Terima Kasih Shaklee.

Cik Am adalah pengedar shaklee yang aktif di Bandar Sri Damansara dan juga di seluruh Malaysia. 

Untuk belian produk secara online, klik gambar dibawah.  

pengedar shaklee bandar sri damansara

Sekiranya anda sudah buat pembelian secara online, sila hubungi saya untuk dapatkan konsultansi mengenai jadual pengambilan vitamin dengan betul. Dengan setiap pembelian produk shaklee, anda akan mendapat consultation dan tips exclusive secara percuma. 


pengedar shaklee damansara

Pengedar Shaklee Bandar Sri Damansara
FB Page : Pengedar Shaklee Bandar Sri Damansara
0122570456
HP : 0122570456
IG : nooramanie
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...