Saturday, 12 August 2017

Bebas Ubat Titis & Spray Hidung Resdung Dalam Masa Seminggu

Anda ada tak rasa gatal hidung, gatal mata, kerap bersin, hidung tersumbat secara berterusan lebih dari sebulan? Kalau ada itu tanda2nya anda mempunyai resdung atau sinus dan lagi elok sekiranya anda terus berjumpa dengan doktor untuk mengesahkan sama ada itu adalah sinus atau tidak. 


Ada beberapa rawatan yang disyorkan kepada pesakit resdung yang bersesuaian dengan keadaan mereka seperti 
  • Antibiotik (10 hingga 14 hari bagi resdung akut)
  • Ubat selsema
  • Dekongestan (ubat rawatan resdung titis atau semburan hidung)
  • Pembedahan hanya akan dipertimbangkan selepas rawatan-rawatan lain tidak berkesan atau jika ada sesuatu dapat menghalang sinus dan ia sukar disembuhkan melalui rawatan resdung 
Credit imahtalks
Bagaimana seorang isteri berusaha untuk merawat resdung suami yang bergantung dengan ubat-ubatan hospital dengan Set Resdung Shaklee


[RESDUNG BERKURANGAN SELEPAS AMALKAN SET RESDUNG SHAKLEE]

Assalamualaikum

Saya nak share testimoni suami saya yang mengamalkan Set Resdung Shaklee. Perkenalan kami dengan vitamin Shaklee bermula dengan Set Resdung ni. Terus kami sekeluarga jatuh cinta dengan vitamin Shaklee sehingga ke saat ini.

Suami ada masalah resdung sejak sekian lama dah. Pernah pergi berjumpa doktor dan doktor hanya memberikan ubat titis atau spray ke dalam hidung bagi mengurangkan masalah bersin setiap pagi. Doktor juga suruh suami beli sendiri di farmasi apabila ubat dah habis.

Saya nekad mahu suami mencuba Set Resdung Shaklee sebab saya tidak mahu suami bergantung kepada ubat spray tersebut. Ubat tersebut tidak mampu menghilangkan masalah resdung suami saya, ianya sekadar untuk sementara sahaja.


Pada penghujung April 2014, suami bersetuju untuk mencuba Set Resdung yang terdiri daripada Alfalfa, vitamin C, B Complex, Garlic dan juga Zinc.

Alhamdulillah selepas seminggu konsisten amalkan, bersin ibarat mesingan setiap pagi telah berkurangan. Kami pada mulanya hampir tak perasan yang suami dah kurang bersin. Syukur sangat. Saya dah tak stress dengar suami bersin setiap pagi. Suami pun lebih sihat dan gembira. Tak perlu lagi ubat spray dalam hidung!

Selain masalah resdung, suami juga kerap kena sakit kepala atau migrain dan bergantung pada panadol setiap kali ianya datang menyerang. Secara tak sengaja juga masalah sakit kepala suami dah takde dan dah boleh say bye bye pada panadol! 

Sesekali datang sakit kepala pun bila stress kerana kerja banyak, itu biasa la tapi tak perlukan lagi panadol cukup dengan B Complex untuk kawal stress.

Kami sangat berpuashati dengan vitamin Shaklee sebab ianya sangat berkesan dan dibuat pula secara semulajadi dan melalui proses R&D yang ketat juga. Jaminan keselamatan dan keberkesanan paling utama bagi kami dalam memilih suplemen. Berbaloi dengan wang ringgit yang kami laburkan pada Shaklee untuk kami tingkatkan tahap kesihatan kami sekeluarga untuk jangkamasa panjang.

Saya sangat syorkan kepada anda di luar sana yang ada masalah resdung dan bersin2 setiap pagi untuk cuba amalkan Set Resdung Shaklee ni. 

Kami sudah. Anda bila lagi?

Inilah Shaklee Effect kami.

Terima kasih Shaklee

Untuk mengetahui punca dan komplikasi resdung, klik DISINI.

Cik Am adalah pengedar shaklee yang aktif di Bandar Sri Damansara dan diseluruh Malaysia.

Untuk belian produk secara online, klik gambar dibawah.  

pengedar shaklee bandar sri damansara

Sekiranya anda sudah buat pembelian secara online, sila hubungi saya untuk dapatkan konsultansi mengenai jadual pengambilan vitamin dengan betul. Dengan setiap pembelian produk shaklee, anda akan mendapat consultation dan tips exclusive secara percuma. 


pengedar shaklee damansara

Pengedar Shaklee Bandar Sri Damansara
FB Page : Pengedar Shaklee Bandar Sri Damansara
0122570456
HP : 0122570456
IG : nooramanie
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...