Wednesday, 26 July 2017

Cara Mengatasi Masalah Perut Buncit Paling Berkesan

Perut buncit memang nampak sangat hodoh. Kadang ada orang yang badan kurus, tapi perut buncit. Ada pulak jenis manusia kalau nampak perut buncit je mesti tanya "ada isi ke?" "dah berapa bulan ni?" wah wahh kecikkk je nampak tak besar-besar dah kan. haahaha 


pengedar shaklee bandar sri damansara

Antara punca yang menjadi penyebab kepada perut buncit adalah
  1. Tahap pencernaan yang lemah. Makan banyak tapi tak membuang dengan kerap. 
  2. Metabolisma rendah. Makanan tidak ditukar kepada tenaga dengan sepenuhnya. 
  3. Minum alkohol. Alkohol tinggi dengan kandungan gula dan kalori. 
  4. Makan berlebihan. 
  5. Makan makanan berlemak secara berlebihan.
  6. Makan berat lewat malam
  7. Banyak mengambil makanan manis dan gula
  8. Kurang bersenam
Untuk mengetahui lebih lanjut mengenai punca perut buncit, klik DISINI.

Kempiskan perut dengan Set Perut Kempis Shaklee Secara Berkesan 

Set perut kempis shaklee membantu dengan mempertingkatkan tahap pencernaan yang lebih baik dan tahap metabolisma yang tinggi. 

Herb-Lax



pengedar shaklee bandar sri damansara
Herb Lax yang dihasilkan dengan 9 jenis herba ini berfungsi dengan melancarkan sistem pencernaan sekaligus akan membantu mengempiskan perut dengan lebih cepat. 

Herb Lax juga membantu mencuci kerak-kerak dilapisan kolon supaya zat2 yang baik dapat diserap. Paling penting Herb Lax akan membuang toksin-toksin dan lemak dalam badan yang menyebabkan perut buncit. 


Kelebihan mengamalkan Herb Lax ini ialah

  • Melawaskan pembuangan
  • Mengatasi masalah sembelit 
  • Perut kempis dengan cepat
  • Kulit lebih cantik sebab toksin dah dibuang 

pengedar shaklee bandar sri damansara
Salah satu supplement yang sangat membantu untuk tingkatkan metabolisma. 

Omega Guard salah satu hot seller item bagi mereka yang nak kuruskan badan. Biasanya mereka yang mengamalkan Omega Guard akan berikan feedback yang pinggang dan perut mereka dah mengecil ataupun inch loss. 

Omega Guard berfungsi dengan membakar lemak degil terutamanya dibahagian perut dengan cara meningkatkan sistem metabolisma tubuh. 

Omega Guard juga mengaktifkan hormon untuk membakar lemak lebih lama dari kebiasaan. 

Untuk tips tingkatkan metabolisma boleh klik DISINI


pengedar shaklee bandar sri damansara

Berfungsi mengalkalikan keasidan perut yang menyebabkan pencernaan tidak efektif. 

Cik Am adalah pengedar Shaklee yang aktif di Bandar Sri Damansara. 

Untuk belian produk secara online, klik gambar dibawah.  

pengedar shaklee bandar sri damansara

Sekiranya anda sudah buat pembelian secara online, sila hubungi saya untuk dapatkan konsultansi mengenai jadual pengambilan vitamin dengan betul. Dengan setiap pembelian produk shaklee, anda akan mendapat consultation dan tips exclusive secara percuma. 


pengedar shaklee damansara

Pengedar Shaklee Bandar Sri Damansara
FB Page : Vita World Shop  
HP : 0122570456
IG : nooramanie
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...