Sunday, 21 August 2016

Hidup Mati Syarikat Shaklee Dihujung Tanduk

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Selamat berhujung minggu semua. Arini Am nak kongsikan kisah hebat mengenai landmark study produk shaklee.

Sejak 2004, Roger Barnett sangat komited dengan Shaklee, dia sangat yakin produk shaklee memang outstanding dalam Amerika. Roger Barnett sendiri melakukan kajian, nak tahu, betapa bagusnya shaklee, sebab ianya berlaku pada anak beliau Spencer Barnett yang kembali sihat dari asma, hanya dengan menukar pencuci di rumah mereka kepada yang lebih natural, iaitu Basic-H.

Thursday, 11 August 2016

Derita Sembelit Berakhir Dengan Meal Shakes

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

[SELEPAS AMALKAN MEAL SHAKES, ANAK SAYA TIDAK LAGI FOBIA UNTUK KE TANDAS]

Saya dan keluarga telah mengamalkan produk Shaklee sejak penghujung tahun 2012. Salah satu #shakleeeffect paling menggembirakan hati saya ialah kesan yang dialami oleh anak sulung saya, Muhammad Haziq yang kini berusia 12 tahun. Jom saya kongsikan kisah anak saya dengan anda di sini.

Cara Rawat Resdung Dengan Selamat

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. 

[RESDUNG BERKURANGAN SELEPAS AMALKAN SET RESDUNG SHAKLEE]

Saya nak share testimoni suami saya yang mengamalkan Set Resdung Shaklee. Perkenalan kami dengan vitamin Shaklee bermula dengan Set Resdung ni. Terus kami sekeluarga jatuh cinta dengan vitamin Shaklee sehingga ke saat ini.

Wednesday, 10 August 2016

Alahan Sampai Jadi Ustazah Sengau Di Sekolah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. 

"Nama Saya A’bidatul Mu’tadillah berumur 33tahun. Berkerja sebagai Guru KAFA. Saya ingin berkongsi pengalaman menggunakan vitamin Shaklee.

Pada tahun 2013, Saya mengalami alahan yang serius. Setiap hari, dari pagi hingga ke malam bersin dan selsema. Oleh kerana saya terdedah dengan persekitaran yang sejuk, berdebu, bulu kucing, debu kapur dan pemakanan bila berada di rumah dan di sekolah, saya sangat sensitif dengan semua faktor ini. Sehinggakan suara naik sengau semasa mengajar di kelas. 

Tuesday, 19 July 2016

Healing Crisis Selepas Ambil Shaklee

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Bagi yg baru habis kerja, semoga selamat dalam perjalanan balik ke rumah, dan berhati2 dijalan raya. Banyak2 bersabar merempuh jammed. Bestnya kalau boleh singgah pasar malam dulu. Hehe hobi kami masa keje dulu gitu la nyer.

Okay harini Am nak sharing pasal healing crisis atau namanya proses penyembuhan. Proses penyembuhan ni akan berlaku kepada sesetengah orang apabila first time amik vitamin.

Monday, 18 July 2016

Jerawat dan Parut Jerawat Hilang Dengan Herbal Blend

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu.

Dulu masa awal2 pregnant, jerawat dgn blackhead naik dgn jayanya kt blakang badan. Tangan ni pulak xnak dok diam. Rasa bijik2 je trus picit. Lepastu sapu herbal blend 2x sehari lepas mandi. Bukan ajer jerawat xnaik, dgn parut2 skali ilang. Hebat penangan die ni. Rm27.50 je pon.

Saturday, 16 July 2016

Set Gorgeous Untuk Kulit Cantik

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Hallo facebookers.. Dah amik vitamin GORGEOUS arini.? Kami berbuka minum ESP lepas alas perut telan vitalea, vitamin C dan juga gla.

Monday, 4 July 2016

Rahsia Kulit Cantik Berseri dan Kemerahan Secara Semulajadi

Assalamualikum dan selamat sejahtera.

Petua kami utk kulit cantik, flawless, glowing dan moist.

Bila rawat dr dalam automatically kesannya akan nampak dr luaran.


Saturday, 2 July 2016

Kerja Mencuci Lebih Mudah Dengan Basic H

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Mungkin ramai yang tidak tahu sebenarnya shaklee ada juga produk lain selain dari vitamin. Harini Am nak sharing mengenai produk penjagaan rumah dari shaklee iaitu Basic H. Basic H ni sama macam Herbal Blend tau. Sebab die multipurpose. Boleh guna untuk apa2 je aktiviti membersih dan mencuci.

Wednesday, 22 June 2016

Mudahnya Berbisnes Shaklee

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Selamat bercuti kepada warga Selangor. Harini buat aper? Kemas rumah? Shopping raya? Masak special2? Apa2 pon semoga dipermudahkan segala urusan ya. 

Harini Am nak sharing betapa mudahnya berbisnes Shaklee. Buat bisnes shaklee sekarang senang je. Sumenye dari rumah. Yang penting ada handphone, ada internet dan paling penting kena ada RAJIN. kalau senang tak rajin pon tak boleh jugak kan.


Ada order masuk jer kita click2 jer shaklee2u. Paling best hari cuti pon order masuk, boleh terus order online je. Modal serendah Rm65, tak memerlukan sid untuk simpan stock, tak payah pergi pejabat pos, tak perlu ngadap pc ke fon 24jam, tak perlu hadap jammed, tak perlu berhujan berpanas. Sume shaklee settlekan.

Sambil2 uruskan rumahtangga, layan anak layan suami, tengok anak membesar depan mata tanpa miss any moment tapi pada masa yg sama tiap2 bulan ada income masuk hasil usaha sendiri tanpa perlu harapkan duit dari suami dan tanpa keluar rumah pon.

Best kan. Sape yg nak join sy buat home based bis ni blh contact sy ya. Part time ke full time sume boleh. Yang penting kena rajin dan konsisten kekalkan momentum berbisnes. Okay?

Untuk belian produk secara online, klik gambar dibawah.  

pengedar shaklee bandar sri damansara

Sekiranya anda sudah buat pembelian secara online, sila hubungi saya untuk dapatkan konsultansi mengenai jadual pengambilan vitamin dengan betul. Dengan setiap pembelian produk shaklee, anda akan mendapat consultation dan tips exclusive secara percuma. 

pengedar shaklee bandar sri damansara

Pengedar Shaklee Bandar Sri Damansara

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...