Tuesday, 20 September 2016

Dah Tak Perlu Tukar Puting Susu Dengan Kerap Lagi

Assalamualaikum dan selamat petang.

Bagi ibu2 yg ada anak minum susu dalam botol mesti selalu sangat ada masalah nak mencuci botol susu terutamanya puting tu. Betol tak? Kalau terlambat basuh ke sangat cepat jadi kuning puting tu. Dengan kerak susu yang melekat lagi memang menambahkan lagi kerumitan dan mencucinya tu.

Sunday, 18 September 2016

Pengedar Sah Shaklee Damansara

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Bagi mereka yang berada di Damansara, boleh dapatkan produk shaklee dengan Amanie. Untuk COD Amanie terhad di kawasan Bandar Sri Damansara, Kepong dan Sg. Buloh sahaja. Untuk self pick-up pula boleh diambil sama ada dirumah Amanie sendiri atau di studio printing husband pon sama di area Bandar Sri Damansara.

Sunday, 21 August 2016

Hidup Mati Syarikat Shaklee Dihujung Tanduk

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

Selamat berhujung minggu semua. Arini Am nak kongsikan kisah hebat mengenai landmark study produk shaklee.

Sejak 2004, Roger Barnett sangat komited dengan Shaklee, dia sangat yakin produk shaklee memang outstanding dalam Amerika. Roger Barnett sendiri melakukan kajian, nak tahu, betapa bagusnya shaklee, sebab ianya berlaku pada anak beliau Spencer Barnett yang kembali sihat dari asma, hanya dengan menukar pencuci di rumah mereka kepada yang lebih natural, iaitu Basic-H.

Thursday, 11 August 2016

Derita Sembelit Berakhir Dengan Meal Shakes

Assalamualaikum dan selamat sejahtera.

[SELEPAS AMALKAN MEAL SHAKES, ANAK SAYA TIDAK LAGI FOBIA UNTUK KE TANDAS]

Saya dan keluarga telah mengamalkan produk Shaklee sejak penghujung tahun 2012. Salah satu #shakleeeffect paling menggembirakan hati saya ialah kesan yang dialami oleh anak sulung saya, Muhammad Haziq yang kini berusia 12 tahun. Jom saya kongsikan kisah anak saya dengan anda di sini.

Cara Rawat Resdung Dengan Selamat

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. 

[RESDUNG BERKURANGAN SELEPAS AMALKAN SET RESDUNG SHAKLEE]

Saya nak share testimoni suami saya yang mengamalkan Set Resdung Shaklee. Perkenalan kami dengan vitamin Shaklee bermula dengan Set Resdung ni. Terus kami sekeluarga jatuh cinta dengan vitamin Shaklee sehingga ke saat ini.

Wednesday, 10 August 2016

Alahan Sampai Jadi Ustazah Sengau Di Sekolah

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. 

"Nama Saya A’bidatul Mu’tadillah berumur 33tahun. Berkerja sebagai Guru KAFA. Saya ingin berkongsi pengalaman menggunakan vitamin Shaklee.

Pada tahun 2013, Saya mengalami alahan yang serius. Setiap hari, dari pagi hingga ke malam bersin dan selsema. Oleh kerana saya terdedah dengan persekitaran yang sejuk, berdebu, bulu kucing, debu kapur dan pemakanan bila berada di rumah dan di sekolah, saya sangat sensitif dengan semua faktor ini. Sehinggakan suara naik sengau semasa mengajar di kelas. 

Tuesday, 19 July 2016

Healing Crisis Selepas Ambil Shaklee

Assalamualaikum dan selamat sejahtera. Bagi yg baru habis kerja, semoga selamat dalam perjalanan balik ke rumah, dan berhati2 dijalan raya. Banyak2 bersabar merempuh jammed. Bestnya kalau boleh singgah pasar malam dulu. Hehe hobi kami masa keje dulu gitu la nyer.

Okay harini Am nak sharing pasal healing crisis atau namanya proses penyembuhan. Proses penyembuhan ni akan berlaku kepada sesetengah orang apabila first time amik vitamin.

Monday, 18 July 2016

Jerawat dan Parut Jerawat Hilang Dengan Herbal Blend

Assalamualaikum dan selamat berhujung minggu.

Dulu masa awal2 pregnant, jerawat dgn blackhead naik dgn jayanya kt blakang badan. Tangan ni pulak xnak dok diam. Rasa bijik2 je trus picit. Lepastu sapu herbal blend 2x sehari lepas mandi. Bukan ajer jerawat xnaik, dgn parut2 skali ilang. Hebat penangan die ni. Rm27.50 je pon.

Saturday, 16 July 2016

Set Gorgeous Untuk Kulit Cantik

Assalamualaikum dan selamat sejahtera

Hallo facebookers.. Dah amik vitamin GORGEOUS arini.? Kami berbuka minum ESP lepas alas perut telan vitalea, vitamin C dan juga gla.

Monday, 4 July 2016

Rahsia Kulit Cantik Berseri dan Kemerahan Secara Semulajadi

Assalamualikum dan selamat sejahtera.

Petua kami utk kulit cantik, flawless, glowing dan moist.

Bila rawat dr dalam automatically kesannya akan nampak dr luaran.


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...